Головна



Меню сайту

Пошук за тегами

Наше опитування
Чи любиш ти співати?
Всього відповідей: 27

Ми в мережі вже

Статистика

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Головна » 2015 » Травень » 27 » До серця України таланти донесемо
13:18
До серця України таланти донесемо

"До серця України таланти донесемо" саме так цьогоріч був названий звіітний концерт Теребовлянського районного Центру позашкільної роботи дітей та юнацтва який проходив в актовій залі районного будинку культури.

В звіті взяли участь усі гуртки центру звичайно що і вокальний гурток "Веселі нотки" був активно представленний на ньому.

Вже традиційно зал був повністю заповнений і активно підтримував виступи юних талантів оплесками, а ті в свою чергу дарували глядачам багато позитивних емоцій співом і танцем.

Цьогоріч на звіті від нашого гуртка було багато номерів, участь у концерті брали гуртківці як старщої так і молодшої груп а це, ансамбль "Веселі нотки" які виконали пісеньку "Пустунці", Любомир Вівчар з піснею "Я люблю у лузі квіти", Настя Вівчар заспівала "Мамо йде весна", Паламарчук Алінка з піснею "Я малюю", Любович Алінка виконала пісеньку "Дитинство моє Веселкове", наша юна зірочка Чорна Алінка заспівала пісеньку "Черевички" а староста групи №1 Ярошевська Женя мелодійно розповіла про те, як вона любить свою країну піснею "Я люблю свою країну", ще цьогоріч у нас веселий і водночас сумний здобуток, в нас уже є перший випускник, це наша гордість Оксанка Каширин яка виконувала пісню "Повертайся солдате".

Ми щиро вдячні за теплі оплески і підтримку залу під час звітного концерту і будемо старатись ще не раз потішити свого глядача хорошими піснями

Фото з творчого звіту "До серця України таланти донесемо" можна переглянути тут

Переглядів: 876 | Додав: veselinotci | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт


РЕКЛАМА

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
  • Теребовлянський ЦПРДЮ
  • Теребовлянська міська рада
  • Теребовлянський відділ освіти
  • Інститут іноваційних технологій і змісту освіти
  • Міністерство освіти і науки України


  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz