Головна



Меню сайту

Пошук за тегами

Наше опитування
Чи любиш ти співати?
Всього відповідей: 27

Ми в мережі вже

Статистика

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Головна » 2015 » Квітень » 19 » Душа моя завжди співає
09:29
Душа моя завжди співає

17 квітня в актовій залі Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся концерт-бенефіс солістки-вокалістки гуртка «Веселі нотки» Теребовлянського ЦПРДЮ Оксани Каширин.

Вечір пройшов у теплій сімейній атмосфері, глядачі були щедрими на оплески, а Оксанка виконала для них пісні з репертуару українських та зарубіжних виконавців, таких як:  Queen, NikelBeack, Антитіла,  Джазова фіра, Володимир Івасюк, Avri Lavine, Світлана Тарабарова та інших. Загалом під час концерту-бенефісу прозвучало 16 пісень.

Приємністю стали для Оксанки виступи друзів з хореографічного гуртка «Зорепад» (керівник Марія Паламарчук) та соліста-вокаліста Олега Гавриляка. Хорошими спогадами та побажаннями поділилась перша вчителька винуватиці свята Галина Юрків. 

Під час концерту Оксанка отримала грамоти від Теребовлянського міського голови Сергія Поперечного та директора центру позашкільної роботи дітей та юнацтва Антоніни Кобелі. Також подяку талановитій юній вокалістці висловила команда КВН «П’ять капель» (м. Теребовля) за допомогу у проведенні фестивалю гумору  «П’ять капель сміху».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На останню пісню до Оксани на сцену піднялися друзі і зробили невеличкий імпровізований флешмоб. Та просили виконати пісню на біс.

 

 

 

 

Ми щиро вдячні за допомогу у проведенні концерту адміністрації ЗОШ №1 в особі Пемковського Василя Йосиповича, директору Теребовлянського районного центру позашкільної роботи дітей та юнацтва Кобелі Антоніні Василівній, нашим звукооператорам: Рубльовському Петру Володимировичу та Кулику Любомиру Івановичу. Особлива вдячність за активну підтримку, допомогу у підготовці концерту нашому заввідділу Сковронській Оксані Петрівні, а також усім глядачам, які так тепло приймали Оксану Каширин.

P.S. Повний фотозвіт з концерту Оксанки можна переглянути на нашому сайті в розділі меню "фотоальбоми" або просто перейшовши за цим посиланням
 

Переглядів: 808 | Додав: veselinotci | Теги: Концерт-бенефіс, Душа моя завжди співає, Каширин Оксана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт


РЕКЛАМА

Пошук

Архів записів

Друзі сайту
  • Теребовлянський ЦПРДЮ
  • Теребовлянська міська рада
  • Теребовлянський відділ освіти
  • Інститут іноваційних технологій і змісту освіти
  • Міністерство освіти і науки України


  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz